Onnistuneet keittiöratkaisut esille

MetosUutisilla on pitkä historia, onhan julkaisijana yksi vanhimmista suomalaisyrityksistä. Ammattikeittiöiden täyden palvelun tuotantoyritys perustettiin 1922.

Sisäisin voimin toteutetun MetosUutisten sisällöntuotantoon on nyt haettu apuvoimia. Omnipressin tuottaja Kari Martiala tarttuu keittiöiden esittelyjuttuihin innolla.

– Tämä on minulle tuttu ala ja tuttu yrityskin, vapaa-ajallaan ruokakirjoja toteuttava Martiala toteaa.

Ammattikeittiöissäkin on tullut laivakokkina työskentelevän vaimon vanavedessä pyörittyä.

Metos on pitkään tehnyt yhteistyötä Aromi-lehden kanssa, joka kuuluu osaksi Keskisuomalainen-konsernin aikakauslehtiryhmää ja Omnipressiä.

Ensimmäinen yhteistyössä toteutettava lehti ilmestyy syys-lokakuussa. Seuraava kehitysvaihe on miettiä sisältöjen hyödyntämistä sähköisessä viestinnässä.

JAA